Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΗΤΤΑ

Το πρώτο επίσημο φιλικό για φέτος έδωσε η ομάδα μας στο Μέτσοβο με μια πολύ καλή μεικτή ομάδα που απαρτίζονταν από παλαίμαχους κατά το ήμισυ  και από παίχτες της κανονικής ομάδας του Μετσόβου το άλλο μισό.
Η ομάδα μας λίγο επηρεασμένη από τους αγώνες που έδινε όλο το χειμώνα σε πλαστικά γήπεδα, λίγο το ακούρευτο χορτάρι, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με σκορ 3-1 (το γκολ Στεργίου).
Στο δεύτερο ημίχρονο και με τέσσερις αλλαγές του προπονητικού team η ομάδα μας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι αν και η ομάδα του Μετσόβου προηγήθηκε ξανά με 4-1.
Οι Σαργιώτης και Μάντζιος διαμόρφωσαν το τελικό 4-3, ενώ τρία δοκάρια πριν το τέλος μας στέρησαν την ισοπαλία και γιατί όχι και την νίκη!

Από το σημερινό όμως αγώνα έλλειπαν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές όπως Νταλάκας (τραυματίας), Τσόδουλος (κοινωνικές υποχρεώσεις), Μαλισόβας (Φλώρινα, τουρνουά ακαδημιών)

Μετά τον αγώνα επισκεφτήκαμε την πόλη του Μετσόβου και τηρήσαμε τον «όρκο» που δώσαμε πριν τον αγώνα, ότι θα φάμε το περίφημο κοντοσούβλι του Μετσόβου!  
 Φωτογραφίες από τον αγώνα.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

 ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου