Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Συνεδρίασε και η ομάδα της Ξάνθης με θέμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με θετικά τα τα πρώτα  συμπεράσματα.
Αντιγράφω από το blog της Ξάνθης και το σχόλιο του συναδέλφου Ηλία Μπουναρτζή.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...

Αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας και του ψύχους που επικρατεί στο νομό Ξάνθης από τη Δευτέρα το βράδυ. Έτσι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας να συγκεντρωθούμε στο ξενοδοχείο ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟ και να συζητήσουμε σχετικά με τους νέους κανονισμούς , οι οποίοι θα ισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών που θα διοργανωθεί στο Αγρίνιο τον Ιούνιο του 2011.
Το "μνημόνιο" το οποίο διαβάστηκε από τον προπονητή Σάκη Κατζελάκη έτυχε της γενικότερης αποδοχής από τους παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές.
Η μόνη βέβαια ΕΝΣΤΑΣΗ που υπάρχει από πλευράς ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, και δεν είναι βέβαια τωρινή, είναι η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είναι εκπαιδευτικοί. Θεωρούμε ότι στο πρωτάθλημα εκπαιδευτικών ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ κάποιος που δεν είναι εκπαιδευτικός. Το πρωτάθλημα αυτό εξυπηρετεί άλλους στόχους και όχι τον πρωταθλητισμό. Είναι λοιπόν μια παράμετρος η οποία μας βρίσκει κάθετα ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.
Από την άλλη είναι απόλυτα θετικό το γεγονός ότι το πρωτάθλημα εκπαιδευτικών μπαίνει σε μια τροχιά σοβαρής οργάνωσης και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι οι συνάδελφοι που θα ασχοληθούν με την οργάνωσή του θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με επιτυχία.


photos από τη συνάντηση των συναδέρφων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου