Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέτσοβο η συνάντηση των αρχηγών των ομάδων ποδοσφαίρου δασκάλων (όσοι μπόρεσαν να παραβρεθούν).
Οι ομάδες οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από τους αντιπροσώπους τους ήταν οι παρακάτω (αλφαβητική σειρά):
1. Αιτωλοακαρνανία : Ρόκκος Κώστας 
2. Άρτα                      : Γκορόγιας Ηλίας
3. Ημαθία                  :Χαιριστανίδης Λευτέρης, 
                                    Γκατζούφας Δημήτρης,
                                    Τσαουσίδης Θεοδόσης
4. Θεσσαλονίκη        : Προκοπίου Παναγιώτης, Νταλιμπτζής Κώστας
5. Ιωάννινα                : Σίντος Κώστας (ο συντάκτης)
6.Καστοριά-Φλώρινα  : Τάσσος Αντωνιάδης
7. Τρίκαλα                   : Νταούλας Δημήτρης,
                                       Γκαραβέλας Δημήτρης
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Τραγουδάρας  Λάμπρος ο οποίος υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Κώστα Ρόκκο στη διοργάνωση του πρωταθλήματος.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διακρινόταν από ένα γενικότερο πνεύμα συνεργασίας από όλους τους παρευρισκόμενους.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε ο Εσωτερικός Κανονισμός Διεξαγωγής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος συντάχθηκε από το συνάδερφο από την Ημαθία Χαιριστανίδη Λευτέρη στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά και σε  όσους άλλους βοήθησαν στη σύνταξή του.
Ο Κανονισμός αυτός έχει σκοπό τη διαφύλαξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και την αποφυγή φαινομένων που παρουσιάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να τηρούν τον κανονισμό αυτό.
Όλα τα άρθρα παρουσιάστηκαν αναλυτικά, άλλα ψηφίστηκαν ομόφωνα και άλλα τροποποιήθηκαν μετά από προτάσεις των παρευρισκόμενων.
Ο Κανονισμός θα αναρτηθεί στο παρών ιστολόγιο (blog) αφού γίνουν όλες οι αλλαγές οι οποίες ψηφίστηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση.
Επίσης η επιτροπή επέλεξε μια τριμελή επιτροπή  η οποία θα είναι υπεύθυνη μαζί με την διοργανώτρια ομάδα για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παραθέτω μερικά από τα βασικότερα άρθρα που ψηφίστηκαν και θα υπάρχουν στον κανονισμό:
Όλες οι ομάδες θα καταθέτουν σε λογαριασμό που θα δίνεται από την εκάστοτε διοργανώτρια ομάδα το ποσό των 250 euro.
Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες που θα αναλαμβάνουν τη διοργάνωση εξασφαλίζουν ένα σημαντικό ποσό ( π.χ. 20 ομάδες Χ 250 = 5.000, αν μια ομάδα διαθέτει στο δυναμικό της 20 ποδοσφαιριστές το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα είναι 12,5 euro. Πιστεύω πως το ποσό αυτό είναι ελάχιστο στα συνολικά έξοδα που κάνει ο καθένας μας) το οποίο σύμφωνα με το καταστατικό θα διατίθενται την εξεύρεση γηπέδων, αμοιβές διαιτητών, αμοιβές γιατρών και αγορά νερών.
Το ποσό όπως και τα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζονται για τη συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και τις 10 Μαΐου.
Όλες οι ομάδες θα παραλάβουν έγκαιρα τα έγγραφα που θα απαιτούνται για τη συμμετοχή τους και τα οποία θα standard για όλες τις διοργανώσεις.
Φωτογραφίες από τη συνάντηση


Το πρωτάθλημα θα το διοργανώσει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και οι αγώνες θα γίνουν στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του Παναιτωλικού!
Μετά από μια τρίωρη κουραστική αλλά εποικοδομητική συνάντηση γευτήκαμε και το φημισμένο μετσοβίτικο κοντοσούβλι!
Παρακαλούνται οι συνάδερφοι που επισκέπτονται  το ιστολόγιο και διαχειρίζονται κάποιο άλλο να το ενημερώνουν έτσι ώστε να είναι ενήμεροι όσο γίνεται περισσότεροι συνάδερφοι. 

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζοντας την ύπαρξη των blog κάποιων ομάδων καλό θα ήταν να είχαμε και εμείς ενημέρωση για την ημέρα και ώρα ώστε να έρθουμε.....στην συνάντηση.
    Είμαστε σύμφωνοι σε κάθε κανονισμό ώστε να έχουμε την ομαλή διεξαγωγή του κάθε πρωταθλήματος...βλέπε περσινό φιάσκο.!!!
    Απλά θα θέλαμε τον κανονισμό να τον έχουμε νωρίς στα χέρια ώστε να δώσουμε και τις δικές μας γνώμες και συμβουλές...
    Καλό θα ήταν οι ομάδες να φτιάξουν blog για την ανταλλαγή απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή