Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Μετά από mail που λάβαμε από τους συναδέλφους της Ζακύνθου ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγμματοποιηθούν κατά την παραμονή μας στο νησί.


1. Πολιτιστική Βραδιά (26/6/2010 με έναρξη 21.00 ώρα): στο υπαίθριο θέατρο Δερματούσας του Δήμου Αρκαδίων που περιλαμβάνει: Παρουσίαση Οδοιπορικού στη Ζάκυνθο, έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, τραγούδια παραδοσιακά Ζακύνθου, χοροί τοπικοί, παραδοσιακό Λαϊκό θέατρο γνωστό σαν «Ομιλία», προσφορά σε όλους τουριστικών χαρτών και οδηγών.

2. Συνεστίαση όλων των ομάδων στο κέντρο διασκέδασης «Άστρα Live Lacite», που βρίσκεται επί της οδού Ζάκυνθος-Βανάτο-Καλλιπάδο, με ώρα έναρξης 21.30 και ημερομηνία 27/6/2010. Το μενού είναι πλήρες, με τιμή 20 ευρώ κατ’ άτομο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα – Καντάδες – Λαϊκό Πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης θα γίνει και η συνεδρίαση των αρχηγών των αποστολών για να εκλεγεί η πόλη που θα διοργανώσει το επόμενο ( 14ο ) τουρνουά.
Το Μενού Περιλαμβάνει: 1. Ατομικό Πιάτο με τυρόπιτα, λουκάνικο χωριάτικο, κεφτέδες, πατατοκροκέτα. 2. Κοτόπουλο φούρνου ή μοσχάρι ρολό. Κρασί δωρεάν.

3. Παραλιακό Πάρτυ (Beach Party ), με διοργανωτή το Ξενοδοχείο « Αλεξάνδρα » που βρίσκεται επί της παραλίας του Τσιλιβή στη θέση « Μπούκα » στρίβοντας πρώτα για το ξενοδοχείο «Κάραβελ». Η ώρα έναρξης είναι η 22.30 και η ημερομηνία 28/6/2010. Η τιμή ποτού κατ’ άτομο είναι 4 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου