Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί συμπαίκτες,
υπεύθυνοι των ομάδων που θα συμμετέχετε στα «21α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2018»,
λίγες ημέρες, μας έμειναν, για την έναρξη του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης, με την ονομασία «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2018», στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.
Ας κρατήσουμε τα 20 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης διεξαγωγής του εν λόγω πρωταθλήματος, 20 χρόνια συναδελφικής αγάπης για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο, συναδελφικής αλληλεγγύης, γνωριμίας, φιλίας που σηματοδότησαν τον θεσμό και τον έκαναν να μεγαλουργεί και να αντέχει στον χρόνο, ξεπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες, τους  προβληματισμούς, τις αντιπαραθέσεις και τις αμφισβητήσεις.
Η διασφάλιση ενός αξιόπιστου, χαρούμενου, διασκεδαστικού, ελκυστικού και από παιδαγωγικής άποψης, ενός πρωταθλήματος των εκπαιδευτικών και όχι των μη εκπαιδευτικών που πολλές φορές έχουν ηλικία κάτω των τριάντα ετών.     
Στην προσπάθειά μας να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να διασφαλίσουμε την τήρηση του εσωτερικού μας κανονισμού, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει μετά τη συνάντηση των υπευθύνων των ομάδων στις 21 Οκτωβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο METHOTEL) θα πρέπει όλοι μας λίγο πριν την έναρξη του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης στα Γιάννενα, να φροντίσουμε για την τήρηση όλων όσων προβλέπονται στον ισχύοντα κανονισμό. Θα πρέπει όλοι μας και ο καθένας από τη μεριά του να συμβάλλουμε με τις πρέπουσες και κατάλληλες ενέργειές μας να αποκαταστήσουμε το κύρος και την αξιοπιστία του εν λόγω πρωταθλήματος, διαγράφοντας σκέψεις και εικασίες που δεν μας τιμούν, ως δασκάλους, αλλά και ως υπεύθυνους πολίτες που προσπαθούμε να περάσουμε κάποια μηνύματα μέσα από  τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τα πάρα πολλά ωραία στοιχεία της όλης διοργάνωσης, και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την εφαρμογή του εσωτερικού μας κανονισμού, χωρίς καμία παρέκκλιση, έτσι ώστε η διοργάνωση των 21ων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ στα Ιωάννινα να είναι πλήρως επιτυχημένη.
Επισημαίνεται ότι, οι αρχηγοί των ομάδων, μαζί με τον υπεύθυνο του γηπέδου, και το διαιτητικό τρίο, θα ελέγχουν πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, όλα όσα προβλέπει ο εσωτερικός μας κανονισμός. Η μη τήρηση των προβλεπόμενων, θα σημαίνει αυτόματα μηδενισμό και διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού ως φιλικού.

                                                                                                        Με εκτίμηση
Χαιριστανίδης Ελευθέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου