Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ

Έπεσε η αυλαία των 19ων Ακριτίδειων που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΠΕ Φθιώτιδας.
Η αποτίμηση από την δική μας πλευρά είναι πως, ήταν μια καλή διοργάνωση χωρίς όμως να την κάνει ξεχωριστή από κάποιες άλλες!
Απορία μας είναι γιατί οι συνάδερφοι της Λαμίας επιλέξανε αυτό το εξουθενωτικό πρόγραμμα, όχι μόνο για τη δική μας ομάδα αλλά, για το σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα!
Τι εμπόδισε τους συναδέλφους της Λαμίας να προσθέσουν μια ακόμη ημέρα στο πρόγραμμα;
Θα μου πει κάποιος πως βασικός παράγοντας ήταν το οικονομικό!
Αλήθεια, αυτό δεν ήταν πρόβλημα για όλους μας που συμμετείχαμε στο προηγούμενο πρωτάθλημα που διοργάνωσαν οι συνάδερφοι της Ξάνθης (και μεγαλύτερη απόσταση και περισσότερες ημέρες);.
Δεν νομίζω πως θα υπήρχε ομάδα να διαμαρτυρηθεί για το οικονομικό αγαπητοί συνάδερφοι!
Ας το λάβουν λοιπόν υπόψιν τους  οι επόμενοι διοργανωτές.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Αλήθεια, τι να πει κανείς για τη συμμετοχή της ομάδας μας η οποία κατέλαβε -έπειτα από κλήρωση- την ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ!
Με 11 παίχτες και τον προπονητή 12ο παίχτη να δίνει κάποιες ανάσες ολοκλήρωσε το τουρνουά ΑΗΤΤΗΤΗ και να αποκλείεται στον ημιτελικό στα πέναλτι από την πρωταθλήτρια ομάδα των Τρικάλων!
Και πάλι όμως η ομάδα μας επιστρέφει με ένα βραβείο, εκείνου του πρώτου σκόρερ που κατέκτησε ο συνάδερφός μας Νταλάκας Μπάμπης!
Το βγει κάποιος πρώτος σκόρερ δεν νομίζω πως είναι ατομική διάκριση διότι για  να το πετύχει κάποιος χρειάζεται η προσπάθεια όλων των συμπαίχτων! Έτσι δεν είναι Μπάμπη;
ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
 Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η διοργάνωση των 19ων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ στη Λαμία και η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων έλαβαν τέλος. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στη διοργάνωση και προσπάθησαν για τη διατήρηση του θεσμού.  Όλοι  οι εκπαιδευτικοί που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι θέλουμε τα ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ να γίνουν θεσμός.  Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων που κέρδισε στον τελικό την Χαλκίδα και στέφθηκε νικήτρια των 19ων  ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ στη Λαμία. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ένας όμορφος αγώνας από όλες τις πλευρές. Ο μικρός τελικός δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μεγάλης σωματικής κούρασης των δύο ομάδων. Έτσι έγινε κλήρωση στα αποδυτήρια των διαιτητών  και η ομάδα της Κύπρου αναδείχθηκε ως τρίτη  του τουρνουά και των Ιωαννίνων τέταρτη. Επιπλέον συγχαρητήρια και εύσημα στην ομάδα των Ιωαννίνων γιατί ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις του τουρνουά, αν και είχε ίσως το πιο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, όπως εξελίχθηκαν όλες οι φάσεις του τουρνουά (προκριματικοί, προημιτελικοί και  ημιτελικοί). 

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου