Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Ταμείο Αλληλοβοήθειας Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. ΙωαννίνωνΤο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ιωαννίνων διοργανώνει 5ήμερη εκδρομή από 14 Απριλίου 2015 έως 18 Απριλίου 2015 σε: Βελιγράδι – Βουδαπέστη – Νις.
Κόστος συμμετοχής: 245 €/ άτομο (προκαταβολή: 100 €/ άτομο)
Στην τιμή περιλαμβάνονται: μεταφορά με λεωφορείο, ξεναγός, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή (4 πρωινά και 4 δείπνα).

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως τις 23 Μαρτίου στο ταξιδιωτικό γραφείο "PAMVOTIS TRAVEL" (Ναπ. Ζέρβα 11, τηλ. : 2651034774). Ενημερώνουμε ότι προτεραιότητα στις δηλώσεις συμμετοχής έχουν τα ενεργά μέλη του Ταμείου μας.5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΄΄ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ΄΄

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΝΙΣ


1η ΜΕΡΑ,  ΤΡΙΤΗ, 14/04/2015,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

         Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Συνεχίζουμε για το Βελιγράδι με άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ,  ΤΕΤΑΡΤΗ, 15/04/2015, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 

         Πρωινό. Γνωριμία με την πόλη, όπου θα περπατήσουμε στη γεμάτη ζωντάνια κεντρική πλατεία Τέρα που αποτελεί και την καρδιά του Βελιγραδίου, με τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια. Ακόμη,  θα δούμε το εντυπωσιακό φρούριο Καλεμεγκντάν, το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά και εντυπωσιακά κτήρια του 19ου αιώνα κ.α. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με άφιξη στην πρωτεύουσα της Ανατολικής Ευρώπης, τη Βουδαπέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και στη συνέχεια μια ρομαντική κρουαζιέρα με το καραβάκι στο Δούναβη, διασχίζοντας το φωταγωγημένο μαργαριτάρι του, τη Βουδαπέστη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ,  ΠΕΜΠΤΗ, 16/04/2015, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

          Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όπου είναι χωρισμένη από το Δούναβη στη Βούδα και Πέστη. Κύρια χαρακτηριστικά της πόλης, είναι ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, η πλατεία των Ηρώων, οι πύργοι των Ψαράδων, η εκκλησία του Αγ. Ματίας με ωραιότατα βιτρώ, η πινακοθήκη και τα μουσεία πολεμικής και μουσικής ιστορίας.  Από το λόφο Γκέλερτ στη Βούδα της Ελευθερίας μπορούμε να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη. Επιστρέφοντας θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στα φημισμένα καφέ Νιού Διόρκ και Ζερμπό, φημισμένα για τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17/04/2015, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ

         Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νις  η οποία είναι γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/04/2015, ΝΙΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

           Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων μετά από σχετικό έλεγχο και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας με όμορφες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

 ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  245  ευρώ / κατ΄ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.
-Μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη και μία (1) διανυκτέρευση στο Νις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.

Βελιγράδι: Prag Hotel

 Βουδαπέστη: Arena hotel

Νις: Grant Hotel

-Τέσσερα (4) πρωινά.
-Τέσσερα (4) δείπνα.
-Έμπειρος ξεναγός  καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
-Φ.Π.Α.

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .

- Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.


Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου