Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑνακοινώθηκε από το πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών η  διοργάνωση του εργασιακού πρωταθλήματος!
Το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα απ’ ότι το  περσινό και έτσι η ομάδα μας θα έχει  και πάλι τη δυνατότητα να προετοιμαστεί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ελπίζουμε φέτος ο τελικός του εργασιακού πρωταθλήματος να μη συμπίπτει με την έναρξη του  πανελλήνιου πρωταθλήματος όπως έγινε πέρυσι, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να στερηθεί έναν ακόμη τίτλο!  
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης, ενώ ο κανονισμός του πρωταθλήματος βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου. Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου την περίοδο Απρίλιος - Ιούνιος 2013, προσφέροντας τη δυνατότητα στους  εργαζόμενους να συμμετάσχουν με σκοπό την άθληση  και την ψυχαγωγία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φορείς, υπηρεσίες και διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων στο νέο διευρυμένο Δήμο Ιωαννιτών, με ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.
Καλούνται όσες ομάδες  ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpnioa@otenet.gr ή εναλλακτικά στα γραφεία της Διεύθυνσης Νεολαίας και Άθλησης στο Πνευματικό Κέντρο κατά τις ώρες 08:30 – 15:00.
Πληροφορίες
Αγ. Μαρίνας 55, Τηλ. 2651083965, www.pkdi.gr, E-mail: kpnioa@otenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου