Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ = ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ =ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠραγματοποιήθηκε χθες ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας των δασκάλων Ν. Ιωαννίνων με την ομάδα της ΕΤ3!

Το σημαντικότερο από αυτόν τον αγώνα όμως δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά οι φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τα παιδιά της ΕΤ3!

Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν συνεντεύξεις  από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας καθώς και από τον γράφοντα του κειμένου σχετικά με την ομάδα μας και τον κοινωνικό ρόλο που επιδεικνύει κάθε φορά που τις δίνεται η ευκαιρία!
                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ
                      Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΥΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
                                     ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
  
Στιγμιότυπα από τον αγώνα καθώς και οι συνεντεύξεις θα μεταδοθούν όπως μας ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι του καναλιού την επόμενη εβδομάδα!


Για την ιστορία το ματς τελείωσε βρίσκοντας  νικητή την ομάδα μας  με σκορ 3-0 (2-0 ημίχρονο) με σκόρερ τους : Καϊτατζή (Μπουλούτ), Μάντζιο και Τραγουδάρα!

Ευχαριστούμε τα παιδιά της ΕΤ3 για τα καλά τους λόγια και για την πρόσκληση που μας απεύθυναν μέσω του προέδρου της ομάδας τους  γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Δέλκου για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα στη Θεσσαλονίκη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο!

Να είναι σίγουροι πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα τους επισκεφτούμε!


 

Μετά τον αγώνα παραθέσαμε γεύμα στο restaurant Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου παρακολουθώντας και την προπόνηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!


                                                       ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ


                                                Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Περισσότερες φωτογραφίες από το ματς θα δημοσιευτούν αφότου σταλούν από τη Θεσσαλονίκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου