Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε προχθές η πρώτη φάση του εργασιακού πρωταθλήματος.
Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας (δεν το αφήσαμε ανεκμετάλευτο 4-2 τους Δικηγόρους), η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερη επίσημη νίκη κατά της νεανικής ομάδας των Πολιτικών Μηχανικών με σκορ 3-1 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση στην οποία θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Επαγγελματιών Υγείας.
Όπως σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες η ομάδα δεν κατάφερε να κατέβει και πάλι πλήρης λόγω των υποχρεώσεων των συναδέρφων (Νταλάκας, Μαλισόβας, Μάντζιος, Μάστορας) με τις εκδηλώσεις των σχολείων τους. Αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα να πετύχει το στόχο της και να δείξει το βάθος στο έμψυχο δυναμικό που διαθέτει!
Στον προχθεσινό αγώνα με 13 πάλι ποδοσφαιριστές και με την προσθήκη του μαθουσάλα ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ και του Κώστα Γεωργάκη η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας για μια ακόμη φορά κορυφαίο τον αρχηγό της ΤΑΤΣΗ, χωρίς βέβαια να υστερίσουν οι υπόλοιποι!
 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται και ο ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ο οποίος δεν υπάρχει αγώνας που να μην πετυχαίνει γκολ!
Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν:
1-0          στο 30΄ Στεργίου (κόουτς) με φοβερό κεραυνό από τα 35 μέτρα!!!
2-0         στο 48΄ Καϊτατζής με πανέμορφο πλασέ!
3-1 στο 70 Γεωργάκης με ωραία γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Στοΐλα!  
Για περισσότερες πληροφορίες στο site του πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (αναλυτικά αποτελέσματα,βαθμολογίες, πρόγρμμα) http://www.pkdi.gr/content/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου