Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΧΑΛΚΙΔΑ 2012


ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΗ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ e-mail

  ΧΑΛΚΙΔΑ 2012
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η διοργάνωση του 15ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού
Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών Π.Ε. με την ονομασία «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2012» που διοργανώνεται φέτος από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας με τη συμμετοχή για πρώτη φορά εκπαιδευτικών από την Κύπρο και τη Μάλτα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και να ολοκληρωθεί την
Παρασκευή το απόγευμα 29 Ιουνίου 2012.
Την Τρίτη το μεσημέρι θα πρέπει όλες οι αποστολές να βρίσκονται στην Χαλκίδα έτσι ώστε να υπάρξει συνάντηση με ευθύνη του διοργανωτή για τα διαδικαστικά (υποδοχή, φάκελος ενημέρωσης, συζήτηση για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή κ.λ.π.).
 
Παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν από όλους το απόγευμα της Τρίτης.
 
Την Τετάρτη και την Πέμπτη προτείνεται από το διοργανωτή, πολύ σωστά κατά την άποψη πολλών, να διεξάγεται ένα μόνο απογευματινό παιχνίδι, για να μην υπάρχει μεγάλη καταπόνηση.                                                                                            
Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες (μικρός και μεγάλος τελικός).
 
Το καθιερωμένο γλέντι θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης την Τετάρτη το βράδυ.
Προβλέπονται διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των αποστολών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Προβλέπεται επίσης η διεξαγωγή παιχνιδιού μικτής ομάδας εκπαιδευτικών με την ομάδα είτε του ΠΣΑΤ είτε διεθνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αθήνας.
Έχουν εξασφαλιστεί από το διοργανωτή τα γήπεδα που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα με χόρτο και καταβάλλεται προσπάθεια να είναι στην όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση.
Έχει εξασφαλιστεί η ιατρική φροντίδα και η διαιτητική κάλυψη όλων των αγώνων.
Ο σύλλογος της Χαλκίδας έχει καταβάλλει αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια για την όλη οργάνωση. Έχει ορίσει υπευθύνους έναν για την κάθε αποστολή για να δίνεται η όποια βοήθεια ή πληροφορία χρειαστεί.
Επιθυμία των αποστολών είναι εάν καταστεί δυνατή η εύρεση χορηγών να μη δαπανηθεί άλλο ποσό πέραν του καταβαλλόμενου των 250 €.
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
 
Γίνεται γνωστό στους υπευθύνους των συλλόγων πως θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια ασθενείαςτους. 

Οι μη εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν διαφορετικού
χρώματος δικαιολογητικά (δελτίο, υπεύθυνη δήλωση και αίτηση).
 
Επισημαίνουμε πως οι διαιτητές μαζί με τους παρατηρητές των αγώνων θα έχουν σαφείς και ξεκάθαρες εντολές να
πραγματοποιούν ενδελεχείς ελέγχους και να αποτρέπουν
φαινόμενα που όλοι μας απευχόμαστε.
 
Όλοι μαζί θα πρέπει να διαφυλάξουμε το θεσμικό πλαίσιο που καθιερώσαμε για να μη ξαναγυρίσουμε σε προηγούμενες άθλιες καταστάσεις. 

Γίνεται επίσης σαφές πως οποιαδήποτε αλλαγή σε άρθρα του εσωτερικού κανονισμού θα πραγματοποιείται μόνο από τη γενική συνέλευση των αντιπροσώπων.
 
Παρακαλούμε τους υπευθύνους των ομάδων να καταθέσουν όποιες σκέψεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση καλυτέρευσης και αναβάθμισης του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου