Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


Μέσα σε μια πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα η ομάδα μας έκοψε χθες βράδυ στην pizzeria espozito (ιδιοκτησίας του συνάδερφου και μέλους του ΔΣ του συλλόγου μας Μιχάλη Νάτση) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Τη μικρή μας αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αιρετοί συνάδελφοι του ΠΥΣΠΕ Δημήτρης Μπουκομάνης & Δημήτρης Τσίγκρος καθώς & ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Βασίλης Λιόντος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας και αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Σίντος Στέφανος παραβρέθηκε για πολύ λίγο κοντά μας  & λόγω φόρτου εργασίας αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς!
Μέσα από αυτό το κείμενο θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους των ποδοσφαιριστών όλους τους αιρετούς για την παρουσία τους, για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα μας και να τονίσω  για άλλη μια φορά πως αυτή η ομάδα μας είναι μια πολύ καλή παρέα που ενώνει όλους τους συναδέρφους! 
Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη ήταν η παρουσίαση στην εκδήλωσή μας δύο σπουδαίων νεαρών και ταλαντούχων δημοσιογράφων του τοπικού έντυπου και τηλεοπτικού αθλητικού ρεπορτάζ της πόλης μας: Η Κα Ελένης Αντωνίου και Κος Νίκος Σκούμπος.
 
Η Κα Ελένη Αντωνίου ως μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλλου τιμής ένεκεν έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!      

Και του χρόνου να είμαστε καλά παιδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου