Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι συνάδελφοι προπονητές ερασιτεχνικών σωματείων και  μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας!
Συγκεκριμένα:
Ο Μαλισόβας Λεωνίδας εδώ και τρία χρόνια είναι προπονητής των ακαδημιών του ερασιτεχνικού σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ –γνωστός για την παραγωγή ταλέντων-που κάθε χρόνο τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής του γίνεται ημιεπαγγελματίας ή επαγγελματίας σε ομάδα των Αθηνών!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ιδιοκτήτης και προπονητής ακαδημιών με το ηχηρό όνομα ΑΙΑΝΤΑΣ (AJAX) έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών γονέων με αποτέλεσμα ο αριθμός των παιδιών να αυξάνεται ραγδαία.
ΜΑΝΤΖΙΟΣ
Ο τρίτος και ο πιο νέος στη παρέα στην ομάδα και στην προπονητική, Νίκος Στοϊλας έχει κάνει να μιλάνε όλα τα Γιάννενα για την ομάδα του!
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια…αντιγράφω.
 

Η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας (Α' όμιλος) είναι η ομάδα της Πρωτόπαππας. Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία δίκαια την έχει καθιερώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ σε κάθε αγωνιστική εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Άνθρωποι μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη παρακολούθησαν την αναμέτρηση Πρωτόπαππα-Αγία Μαρίνα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν παίκτες του Αετού.
Τα πράγματα λοιπόν δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό είναι πολύ καλό και αυτό οφείλεται στη συνέπεια της Διοίκησης, αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό της Πρωτόπαππας, Νίκο Στόιλα, ο οποίος έχει μια άψογη συνεργασία με τους παίκτες.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο κ. Στόιλας καθώς οι Αθανασίου, Τσανακτσίδης και Μαλισσόβας Χρ. ξεπέρασαν τα πρόβλημα τραυματισμού τους, ενώ παράλληλα οι Φώτου και Μπισιέλας εξέτισαν την ποινή τους και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό φυσικά δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, ενόψει των καθοριστικών παιχνιδιών που ακολουθούν Ραφταναίους, Κόντσικα και Καμποχώρια, παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τους στόχους της ομάδας.
Η Πρωτόπαππα όμως θα παλέψει στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό, κάτι το οποίο κάνει σε κάθε αγωνιστική, ενώ όλοι όσοι ασχολούνται με το σύλλογο αισιοδοξούν για μια ανάλογη συνέχεια. Και σίγουρα η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι τέτοιο, έχοντας παράλληλα να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο φίλαθλο κοινό της.
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")
ΣΤΟΪΛΑΣ

 
ΥΓ. Να μην ξεχάσουμε όμως να συγχαρούμε και τον ενεργεία ποδοσφαιριστή μας Νταλάκα Μπάμπη που σκοράρει κατά βούληση στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής (τι έκανες με την Κέρκυρα Μπάμπη;) αγωνιζόμενο με την ομάδα των Μικρασιατών! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου