Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ


Έπειτα από τη συνάντηση της Τετάρτης και τον προβληματισμό που εξέθεσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών – ο προπονητής πρέπει να κατευθύνει την ομάδα από τον πάγκο και όχι να αγωνίζεται- το ΔΣ προσπάθησε να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα!
Μετά τη χθεσινοβραδινή ολονύκτια συνεδρίαση πήρε την απόφαση να έρθει σε επαφή με όλους τους συναδέρφους προπονητές και να τους προτείνει να επιλέξουν ανάμεσα στο αν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ποδοσφαιριστές ή ως προπονητές.
Ερχόμενοι λοιπόν σε επαφή με τους συναδέρφους η λύση δόθηκε από το συνάδερφο αναγνωρισμένης προπονητικής αξίας Μίλτο Μάστορα, ο οποίος θα κρατήσει μόνο την ιδιότητα του προπονητή.
Προπονητής με πλούσιο βιογραφικό, διετέλεσε Α΄ προπονητής στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αντικαθιστώντας τον Ojios το 2009,  συνεχίζει ακόμη και μέχρι σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τμήματα υποδομής της αγαπημένης ομάδας του νομού μας αλλά και όλης της Ηπείρου!
             ΜΑΣΤΟΡΑΣ                                               ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Αλέκο Στεργίου για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες που πρόσφερε από το διπλό πόστο που κατείχε ως ποδοσφαιριστής και προπονητής –αποφάσισε έπειτα από συζήτηση να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής- και όλους τους άλλους συναδέρφους που κατά καιρούς πρόσφεραν τις υπηρεσίες ως προπονητές στην ομάδα μας.

Καλή επιτυχία Μίλτο!      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου