Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ – ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Συνεδριάσαμε χτες τα μέλη της ομάδα  για να συζητήσουμε τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν αλλά και για να γίνει ενημέρωση σχετικά με το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Για μια φορά ακόμη αποδείξαμε (σε πείσμα κάποιων που θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές)   πόσο δεμένοι πραγματικά είμαστε και εκτός αγωνιστικών χώρων!!!
Συγκεντρωθήκαμε λοιπόν στην ταβέρνα «ΑΣΣΟΣ» και το κλίμα πραγματικά που επικράτησε ήταν πραγματικά πολύ ζεστό όσο και διασκεδαστικό, γιατί όταν κατέφθασε ο «πρόεδρος»  δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο και περισσότερο εμένα!
Βέβαια υπήρξαν και απουσίες (Νταλάκας, Γεωργάκης, Κάντας, Τραγουδάρας,Κωνσταντίνου) που στην πραγματικότητα ήταν δικαιολογημένες.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι  ευχαριστούμε θερμά το συνάδερφο (τερματοφύλακα + κυνηγό) ΓΚΟΓΚΟ ΒΑΣΙΛΗ για το κυρίως πιάτο - κρέας αγριογούρουνου - που μας πρόσφερε το οποίο ήταν πράγματι εκλεκτό και σε  ποσότητα που όλοι κοντέψαμε να σκάσουμε!
Στην  επόμενη συνάντηση οι συνάδερφοι κυνηγοί  Καϊτατζής Θοδωρής και Κάντας Θέμης(παρά την απουσία του) δεσμευτηκαν πως θα προσφέρουν μεζεδάκια από τα δικά τους θηράματα (πουλιά)!
Ελπίζω το παράδειγμα των δικών μας συναδέρφων να το ακολουθήσουν και οι συνάδερφοι των άλλων ομάδων και να μην αφήνουν τα κρέατα να σαπίζουν στους καταψύκτες τους (φωτιές που ανάβω)!!!  

Βασδέκης, Τάτσης(πρόεδρος) Στεργίου (κόουτς α΄) 

οι διόσκουροι Παργανάς, Μαρματάκης

Σίντος Α., Μάντζιος (κόουτς β΄) Καϊτατζής, Τσόδουλος

Σίντος Κ.(αντιπρόεδρος), Γκόγκος, Γάλιος

 κόουτς α΄, πρόεδρος

πρόεδρος,  Μαλισόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου